Proiecte de susţinere a educaţiei de excelenţă

Balul caritabil de strângere de fonduri

Balul Caritabil este cel mai important eveniment de strângere de fonduri al Fundației. Acest eveniment anual are ca scop sprijinirea programului de burse al Transylvania College, ce oferă elevilor cu abilități deosebite șansa unui viitor de succes, printr-o educație de excelență.

În acest an Balul a avut loc la Hotelul „Continental” în data de 5 noiembrie, cu tema “Halloween” şi  a fost un real succes!

Le mulţumim tuturor participanţilor pentru prezenţa lor şi pentru generozitatea cu care ne-au susţinut. Mulţumită contribuţiei lor, elevi merituoşi, proveniţi din familii defavorizate, vor primi o şansă să beneficieze de educaţia de excelenţă oferită de Transylvania College. Toţi cei care au cumpărat bilete, au făcut donaţii sau au participat la tombolă şi licitaţie, au contribuit la succesul acestui eveniment caritabil.

Scopul proiectului:
Implicarea comunităţii în susţinerea financiară a unor elevi cu rezultate extraordinare la învăţătură, proveniţi din medii defavorizate.

Grupul ţintă al proiectului:
Elevi proveniţi din medii defavorizate