Fundatia Transylvania College

DONEAZA 5€ 10€ 50€

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Home

Proiecte

Evenimente

Oferta Generala

Transylvania College

Galerie foto

Contact

English


COMUNICAT DE PRESĂ

Proiectul „Impreuna vom reusi”-la final

Fundaţia „Filocalia” din Iaşi, alături de Fundaţia „Transylvania College”(fosta Fundatia „Copii Fericiti”) din Cluj şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psiho-Pedagogică Iaşi au demarat  în august 2010, un proiect structural, intitulat ”ÎMPREUNĂ VOM  REUŞI!”, în valoare de 10.295.725,10 RON. Acesta este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2. „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.2 „Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii”.
Dupa 3 ani de la demararea sa a venit timpul sa evaluam rezultatele. Am avut parte si de greutati-pe care cu bunavointa celor implicati in derularea activitatilor- le-am depasit, am avut parte de bucuria copiilor ce au participat, am vazut fericirea parintilor ce au observat rezultate mai bune la copii lor, am realizat ca avem nevoie de sintagma Impreuna vom reusi.
Astfel in data de 29 iulie 2013 a avut loc  ultima activitate prevazuta in graficul de implementare-sesiunea de incheiere a proiectului. A fost activitatea prin care am analizat rezultatele si si am facut bilantul.
Proiectul  trebuia sa implice la nivel de judetul Cluj 60 cadre didactice şi consilieri psihopedagogi, 800 de elevi cu dificultăţi de învăţare, dezavantajaţi socio-economic, cu un număr mare de absenţe şi cu potenţial risc de abandon şcolar,  400 de părinţi ai elevilor expuşi abandonului şcolar.
In decursul celor 3 ani am ajuns la nivel de partener sa implicam 1150 elevi, 580 parinti, 90 asistenti educationali,  un manual de bune practice si 12 scoli


Liceul Teoretic  “Lucian Blaga”, Cluj-Napoca

Scoala “Constantin  Brancusi”,  Cluj-Napoca

Scoala "Simion Balint”, Copaceni, jud Cluj

Grup Scolar "St. Pascu” Apahida, jud Cluj

Scoala  “I. Agarbiceanu”, Cluj-Napoca

Scoala “Al. Vaida Voevod”, Cluj-Napoca

Scoala cu clasele I-VIII Chinteni, jud Cluj

Liceul “E. Pora”, Cluj-Napoca

Scoala "Horea" , Cluj-Napoca

Colegiul Tehnic “I Ratiu”, Turda

Scoala "Andrei Saguna”,  Turda

Scoala “M. Viteazul” , Campia Turzii


 


La final de proiect, multumim tuturor celor care s-au implicat, multumim scolilor, directorilor, precum si celor cere au crezut in utilitatea acestui proiect , participand cu mintea si inima. Impreuna vom reusi!
Cluj-Napoca
29.07.2013

Persoana de contact:
Ioana Sbârcea
Expert promovare
E-mail: assistantmanager@scoalainternationala.ro
Telefon: 0724-646103