Ziua Naţiunilor Unite

Organizaţia Naţiunilor Unite a fost înfiinţată în data de 24 octombrie 1945, iar începând din anul 1948, ziua este sărbătorită anual în toată lumea, ca “Ziua Naţiunilor Unite”. Fundaţia noastră sărbătoreşte în fiecare an diversitatea culturală a comunităţii de elevi ai şcolii şi grădiniţei în această zi. Având colegi din 25 de ţări, elevii învaţă să respecte şi să celebreze diversitatea, devenind familiari cu diferitele culturi din întreaga lume. În acest an, festivitatea a început cu organizarea unor expoziţii ce au reprezentat diferitele ţări din şcoala noastră. Elevii s-au îmbrăcat în costume tradiţionale, au prezentat cântece, dansuri şi, cu ajutorul părinţilor lor, au pregătit mâncăruri tradiţionale ale ţărilor reprezentate. Spectacolul susţinut după închiderea standurilor a călăuzit publicul prin întreaga lume, prin dansurile şi scenetele prezentate de elevi.

Datorită multiculturalităţii care ne caracterizează şi a felului deosebit în care respectăm diversitatea, şcoala noastră a fost felicitată în mod public şi a apărut la ştirile PROTV.  http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/ziua-natiunilor-unite-sarbatorita-de-sute-de-elevi-din-cluj.html