Despre Noi

Valori

Fondatori

Newsletter si Raport

Simona Baciu și Dr. Dan Baciu sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Copii Fericiți - azi Fundaţia Transylvania College, care a lansate instituțiile educaționale: "Grădinița Happy Kids" și "Transylvania College" - prima școală internațională din Transilvania cu două linii de studiu: linia românească și linia internațională.

Misiunea fondatorilor este de a oferi elevilor posibilitatea de a învăța într-un sistem modern de educație, bazat pe performanță, care reprezintă o alternativă la învățământul tradițional românesc. Promovează un nou tip de cultură organizatorică prin încurajarea dialogului social, a parteneriatului comunitar, prin dezvoltarea comunicării intra și internistituționale și prin transformarea școlii într-un centru de resurse educaționale la nivelul comunității.

În cadrul programelor pe care le promovează, fondatorii cred cu tărie că pregătind elevii de azi pentru a fi leaderii de mâine este nevoie de dezvoltarea atât academică cât și a deprinderilor de viață prin implicare în proiecte comunitare.