Fundatia Transylvania College

DONEAZA 5€ 10€ 50€

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Home

Proiecte

Evenimente

Oferta Generala

Transylvania College

Galerie foto

Contact

English
 

Despre Noi

Istoric

Valori

Fondatori

Parteneri

Newsletter si Raport

Simona Baciu și Dr. Dan Baciu sunt inițiatorii și fondatorii Fundației Copii Fericiți - azi Fundaţia Transylvania College, care a lansate instituțiile educaționale: "Grădinița Happy Kids" și "Transylvania College" - prima școală internațională din Transilvania cu două linii de studiu: linia românească și linia internațională.

Misiunea fondatorilor este de a oferi elevilor posibilitatea de a învăța într-un sistem modern de educație, bazat pe performanță, care reprezintă o alternativă la învățământul tradițional românesc. Promovează un nou tip de cultură organizatorică prin încurajarea dialogului social, a parteneriatului comunitar, prin dezvoltarea comunicării intra și internistituționale și prin transformarea școlii într-un centru de resurse educaționale la nivelul comunității.

În cadrul programelor pe care le promovează, fondatorii cred cu tărie că pregătind elevii de azi pentru a fi leaderii de mâine este nevoie de dezvoltarea atât academică cât și a deprinderilor de viață prin implicare în proiecte comunitare.