Obtinerea permisului ECDL

Etape care trebuie parcurse pentru obţinerea Certificatului  ECDL:

1. Achiziţionarea Cardului  electronic de Aptitudini ECDL
Cardul electronic de Aptitudini ECDL este similar unei foi matricole, în care se trec rezultatele celor 7 examene în cazul certificarii ECDL Complet sau rezultatele celor 4 examene corespunzătoare certificării ECDL Start. În momentul in care un examen este promovat se confirmă acest lucru în Cardul electroniuc de Aptitudini ECDL.
Cardul se achiziţionează de la Centrul ECDL Fundaţia “Transylvania College” cu cel puţin  două săptamâni înainte de susţinerea primelor examene ECDL. Pretul cardului este stability de ECDL Romania.
Cardul electronic de Aptitudini este valabil 3 ani de la data susţinerii primului examen

2. Înscrierea  pentru susţinerea examenelor
Înscrierea la examenele ECDL se face prin completarea Fişei de înregistrare candidat, care se găseşte în format electronic pe  site-ul Fundaţiei “Transylvania College” sau în format print la recepţia Fundaţiei “Transylvania College” (clădirea B). Fişa de înregistrare se completează citeţ şi se depune recepţia Fundaţiei “Transylvania College”(clădirea B) în perioada 1-10  a fiecărei luni.

3. Susţinerea examenelor
Candidaţii trebuie să susţină un examen pentru fiecare din cele 7 module cerute de certificarea ECDL Complet sau 4 examene pentru certificarea ECDL Start. Examenele pot fi susţinute în orice ordine, oricând, şi trebuie promovate cu succes într-o perioadă de maxim 3 ani. Un examen ECDL se face în sistem automat (online), durează maximum 45 de minute şi se consideră promovat prin obţinerea unui punctaj de cel puţin 75%.
Examenele se vor susţine lunar, în perioada 11-28,  cu conditia  ca numărul examenelor sa fie cel puţin 20.

4. Emiterea Certificatului
În momentul în care examenele sunt promovate cu succes se  emite Certificatul  ECDL de către ECDL România.
Daca un examen nu este promovat, acesta poate fi susţinut de mai multe ori până în momentul în care va fi promovat. Pentru fiecare reexaminare se va achita taxa de examinare. CURSURI ECDL

Pentru a veni in sprijinul celor interesati sa obtina certificatul ECDL, la nivelul Fundatiei Transylania College se organizarea cursuri  pentru modulele ECDL.Inscrierea la curs se face astfel:

Obs. Locul este rezervat maxim 5 zile, perioada in care trebuie sa te inscrii la curs.

Taxe ECDL Romania:

Permisul ECDL, stabilit de ECDL ROMANIA, este:

Taxă Permis ECDL  START ........................................21 lei + tva

Taxă Permis ECDL  STANDARD .................................21 lei + tva

Taxă Permis ECDL  AVANSAT .....................................21 lei + tva

Taxă Permis ECDL  PROFIL .......................................21 lei + tva

Taxă Permis ECDL  PROFIL DIDACTIC ........................21 lei + tva

Taxă Permis ECDL  PROFIL START BAC .......................7 lei + tva

Taxă Permis ECDL  PROFIL BAC .................................7 lei + tva

In clasa a XII-a, cu Permisul ECDL elevii pot echivala proba competentelor digitale la BAC, conform Anexei 3 la O.M.E.C.I.  nr. 5219 / 09.09.2010.

Cadrele didactice beneficiaza de de credite profesionale transferabile conform Deciziei nr. 116/ 29.07.2008 –MECT, astfel:

-ECDL Start- 20 de credite profesionale transferabile;
-ECDL Complet- 25 de credite profesionale transferabile;

Dă Like si Share paginii noastre Facebook pentru ca tu si prietenii tăi să fiti la curent cu cele mai noi oferte.

Pentru informaţii suplimentare, aşteptăm să ne contactaţi pe mail: darius.tent@transylvania-college.ro sau telefonic: 0749.382.184 dl. Darius Tent